Informatii

LED-STAR.RO expediaza comenzile dumneavoastra prin intermediul firmei de curierat din Romania: FAN COURIER,URGENT CARGUS, GLS. Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România in termen de 72h ore în funcţie de localitatea de destinaţie. Acest timp se calculează din momentul în care s-a convenit asupra modalităţii de plată. Marfa va fi livrată direct la adresa specificată în comandă. Impreună cu produsele comandate, veţi primi factura si certificatul de garantie corespunzator, pe care vă rugăm să le păstraţi.
Zona Companie Cost Durata
BUCURESTI Servicii de curierat oferite de Urgent Cargus
19 LEI
Timpul de procesare +72H
TARA Servicii de curierat oferite de Urgent Cargus 19 LEI
Timpul de procesare +72H


1. Transport Gratuit - 48-72h de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si judetul Ilfov, pentru comenzi ce depasesc 300 lei.

2. Transport Gratuit - pentru comenzile de peste 300 lei, in orice judet al tarii prin Urgent Cargus. Pentru kilometri suplimentari, transportatorul percepe taxe suplimentare.

3. Tarif fix de 19 lei, pentru comenzi mai mici de 300 lei, in orice judet al tarii prin intermediul Urgent Cargus. Livrarea se face prin serviciul Curier Rapid, 48-72 ore lucratoare.

4. Toate comenzile primite pana la ora 13.00 in zilele lucratoare vor fi expediate in aceeasi zi. Comenzile primite dupa aceasta ora vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.
5. Pentru localitatile care nu au sedii de curierat si se doreste expeditie prin curier rapid se va percepe un tarif de 1 lei / km suplimetar.
Va multumim.
Cu drag echipa LED-STAR.RO