LED-STAR.RO expediaza comenzile dumneavoastra prin intermediul firmei de curierat din Romania: FAN COURIER,URGENT CARGUS. Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România in termen de 24 - 48 ore în funcţie de localitatea de destinaţie. Acest timp se calculează din momentul în care s-a convenit asupra modalităţii de plată. Marfa va fi livrată direct la adresa specificată în comandă. Impreună cu produsele comandate, veţi primi factura si certificatul de garantie corespunzator, pe care vă rugăm să le păstraţi.

1. Transport Gratuit - in maxim 24 de ore de la primirea comenzii pentru Bucuresti si judetul Ilfov, pentru comenzi de minim 300 lei.

2. Transport Gratuit - pentru comenzile de peste 300 lei, in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier sau URGENT CARGUS, prin intermediul Curier Rapid. Pentru kilometri suplimentari, transportatorul percepepe taxe suplimentare.

3. Tarif fix de 27 lei, pentru comenzi mai mici de 300 lei, in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier sau URGENT CARGUS. Livrarea se face prin serviciul Curier Rapid, in maxim 48 ore.
4. Toate comenzile primite pana la ora 15.00 in zilele lucratoare vor fi expediate in aceeasi zi. Comenzile primite dupa aceasta ora vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.
5. Pentru localitatile care nu au sedii de curierat si se doreste expeditie prin curier rapid se va percepe un tarif de 1 lei / km suplimetar.
Va multumim.
Cu drag echipa LED-STAR.RO