Categorii

Informatii

Urmareste comanda Urgent Cargus

LED-STAR.RO expediaza comenzile dumneavoastra prin intermediul firmei de curierat din Romania: FAN COURIER si CARGUS. Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România in termen de 72h ore în funcţie de localitatea de destinaţie. Acest timp se calculează din momentul în care s-a convenit asupra modalităţii de plată. Marfa va fi livrată direct la adresa specificată în comandă. Impreună cu produsele comandate, veţi primi factura si certificatul de garantie corespunzator, pe care vă rugăm să le păstraţi.
Zona Companie Cost Durata
BUCURESTI Servicii de curierat oferite de Cargus/Fan Courier
19.99 LEI
Timpul de procesare 72H+
TARA Servicii de curierat oferite de Cargus/Fan Courier
19.99 LEI
Timpul de procesare 72H+


1. Transport Gratuit - 48-72h de ore de la confirmarea comenzii pentru Bucuresti si judetul Ilfov, pentru comenzi ce depasesc 399 lei.

2. Transport Gratuit - pentru comenzile de peste 399 lei, in orice judet al tarii prin Cargus/Fan Courier. Pentru kilometri suplimentari, transportatorul poate percepe taxe suplimentare.

3. Tarif fix de 19.99 lei, pentru comenzi mai mici de 399 lei, in orice judet al tarii prin intermediul Cargus/Fan Courier. Livrarea se face prin serviciul Curier Rapid, 48-72 ore lucratoare.

4. Toate comenzile primite pana la ora 13.00 in zilele lucratoare vor fi expediate in aceeasi zi. Comenzile primite dupa aceasta ora vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.
Cu drag echipa LED-STAR.RO