Categorii

Informatii

Urmareste comanda Urgent Cargus

1. Comanda "Adauga in cos"

  1. Alegeti produsul pe care doriti sa-l comandati. Cu un click pe poza produsului veti deschide o fereastra in care veti gasi o prezentare completa a produsului 
  2. Pentru adaugarea produsului selectat in cosul de cumparaturi, apasati butonul "Adauga in cos". Verificati produsele si modificati cantitatea lor dupa necesitatea dumneavoastra.
  3. Completati formularul cu informatiile referitoare la transport, facturare, livrare, etc.
  4. La final apasati butonul "Trimite comanda". Trimiterea cu succes a comenzii va fi confirmata printr-un email pe care-l veti primi in maxim 2 minute.
 
 
2. Comanda prin email
In cazul in care nu doriti sa comandati on-line prin "Adauga la cos", trimiteti-ne comanda dvs la adresa de e-mail contact@led-star.ro . Este foarte important ca o data cu trimiterea comenzii, sa trimiti si datele de facturare, adresa de livrare, contactul persoanei ce se va ocupa de primirea comenzii si numarul de telefon pentru a putea fi contactat pentru confirmarea comenzi.


3. Comanda telefonica
Pentru a comanda telefonic este de ajuns sa ne contactati, la unul dintre numerele de telefon unde echipa noastra va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare.

Mobil: 0747.112.120 sau 0747.112.121