Categorii

Informatii

Urmareste comanda Urgent Cargus

In 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR). Scopul principal al acestui regulament este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Este un moment potrivit sa va informam cum protejam datele dumneavoastra personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.


Colectam date in scopuri determinate, explicite si legitime
Datele cu caracter personal colectate sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce e necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate

Ce date prelucram:
Colectam de la dumneavoastra informatii ca: numele dumneavoastra, adrese de livrare si facturare, adresa de email, numar de telefon, fisiere de tip cookie. Limitam tipul datelor colectate la ceea ce este strict necesar in raport cu scopul in care sunt prelucrate.
Aceste informatii sunt necesare pentru a putea emite facturi fiscale, pentru a realiza avize de marfa si de expediere, pentru a va putea prelua retururi de marfa sau pentru a opera intrari in service, pentru a va informa in legatura cu comenzile dumneavoastra si cu campaniile curente si viitoare ale companiei.
Datele sunt colectate in scopul respectarii obligatiilor legale carora ne supunem (obligativitatea facturarii comenzilor, intocmirii contractelor etc.).
Pe scurt, drepturile dumneavoastra sunt urmatoarele:
Dreptul la informare: poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale.
Dreptul la acces: poti accesa oricand datele tale in sectiunea "Contul meu".
Dreptul de rectificare a datelor: poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa.
Dreptul la stergerea datelor: dreptul de a fi uitat – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege.
Dreptul la restrictionarea prelucarii: poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege.
Dreptul la portabilitatea datelor: poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator