Benzi LED

Filtrare

Filtre active:
Disponibilitate
Alimentare
Multiplu Taiere
Protectie la Umiditate
Tip Dispersor

Informatii

Oferte speciale

No special products at this time.

Urmareste comanda Urgent Cargus

Benzi LED

Banda led reprezinta una dintre solutiile cele mai des utilizate pe piata pentru iluminat atat interior cat si exterior, fiind corespunzatoare chiar si pentru cele mai greu accesibile spatii , fiind extrem de maleabila.

Achizitionarea unei benzi LED depinde de mai multi factori, astfel incat trebuie luati in calcul mai multi factori. Eficienta energetica si intensitatea luminoasa a benzii led depind de tipul de pastila folosit. Astfel, cu cat pastila este mai mare, cu atat creste consumul dar si intensitatea luminoasa. Benzile cu led tip 3528 (reprezentand dimensiunea pastilei, respectiv 3.5 mm cu 2.8 mm) au un consum foarte mic dar si un numar de lumeni mic. Cel mai puternic tip de led este 5630, iar cel care permite culori multiple (RGB) este 5050. Intensitatea iluminarii depinde de numarul de leduri /m de banda.

Benzi LED 

Subcategorii

  • Banda LED 12V
  • Banda LED 220V
  • Alimentare Banda LED 12V
  • Alimentare Banda LED 220V

    Pentru ca proiectele la care v-ati gandit in ceea ce priveste iluminatul sa aiba succes, aveti nevoie si de o sursa de alimentare fiabila si sigura.

    Benzile LED ofera clientilor posibilitatea de a pune in practica idei de iluminat interior si exterior mai simple sau mai complicate. Astfel, uneori este necesara imbinarea acestora precum si conectarea la sursa de curent electric. Pentru a realiza acest lucru, exista o multitudine de mijloace care vine in sprijinul clientilor.

  • Profile Aluminiu Banda...
pe pagina
Se afiseaza 1-28 din 88 articole
Se afiseaza 1-28 din 88 articole