Iluminat Industrial LED

Iluminatul industrial a devenit mult mai eficient si economic in ultima perioada tot datorita tehnologiei LED care permite un flux de lumina constant si continuu la costuri mult mai reduse si acceptabile pentru marii si micii producatori. Reducerea consumului si a costurilor fata de mijloacele traditionale ajunge chiar pana la 400%. In principal...

Iluminatul industrial a devenit mult mai eficient si economic in ultima perioada tot datorita tehnologiei LED care permite un flux de lumina constant si continuu la costuri mult mai reduse si acceptabile pentru marii si micii producatori. Reducerea consumului si a costurilor fata de mijloacele traditionale ajunge chiar pana la 400%. In principal, calitatea iluminatului are o importanta ridicata in ceea ce priveste iluminatul industrial, astfel incat tehnologia LED ofera avantajul iluminatului cu intensitate constanta, ledurile neavand nevoie de perioada de incalzire si asigurand o calitate ireprosabila.

Astfel, pentru iluminatul industrial se recomanda in principiu lumina rece necesara datorita atentiei la detalii. De asemenea, iluminatul industrial cu tehnologie LED este preferat in locul celei traditionale cu corpuri de iluminat incandescente ca urmare a faptului ca ledurile nu se incalzesc. Acesta este un aspect esential, in special in spatiile in care sunt depozitati carburanti. Corpurile de iluminat concepute pentru iluminatul industrial in spatii precum parcari, sali de sport, depozite, spatii de productie intra in mai multe categorii ijn functie de intensitate, de la 30W pana la 150W. Astfel, pot fi utilizate pentru a corespunde unor multitudini de cerinte si solicitari. Avand o perioada mai indelungata de utilizare, nu necesita schimbare frecventa, asigurand un iluminat fara griji si impecabil si datorita posibilitatii de focalizare si de grupare a corpurilor de iluminat industrial.

Mai multe

Iluminat Industrial LED Contine 9 produse.

Subcategorii

Se afiseaza 1-9 din 9 articole
Se afiseaza 1-9 din 9 articole